Pasta som konstform

Vad vi gjort:
Art direction
Formgivning
Original

Kund:
Pastamakarna

När vi gjorde det:
2021 september - oktober

Sommaren 2020, under rådande pandemi, öppnade Pastamakarna en restaurang på sin gård på Fårö. Man ville erbjuda Fårös besökare och bofasta god, prisvärd och hållbart producerad mat, serverad i en äkta gotländsk gårdsmiljö.

Växande populäritet och efterfrågan på den egenproducerade, bronsvalsade pastan ledde till att man ett år senare började leverera konsumentförpackad pasta till butiker på Gotland och fastlandet.

När vi fick förpackningsuppdraget låg det i briefen att göra en förpackning som både signalerar ursprung och hållbarhet. Vi siktade på att få förpackningen att bli lika konstfullt smakrik som innehållet.

Föregående
Föregående

Med känslan av krispiga
 hotell-lakan - Best Western Strand Hotel

Nästa
Nästa

Barnsamtal - Alkohol- och drogrådgivningen